E PLAY na Beer Festu. Subota 21h. Vi-di-mo-se!

  1. Pozdrav vam šaljemo E Play i zahvalnost na brzom prihvatanju našeg poziva. Beer Fest satnica čeka ”iza ugla”. Vaš nastup rezervisan je za Subotu, i to na glavnom stejdžu. Kako teku vaše pripreme i kako vam se dopada ovogodišnje proširenje festivala u alternativnom smeru?

Beer fest je ove godine baš zanimljivo programski spakovan i iskreno mu se radujemo. Nismo svirali na ovom festivalu 5 godina i jedva čekamo da sviramo na njegovoj velikoj bini. Celo leto puno sviramo i imamo veliku listu ovogodišnjih festivala iza sebe tako da smo baš uigrani i dobro uvežbani. Sviraćemo naše stare hitove i nekoliko novih pesama sa albuma “SLOBODA”.

  1. Javnost je već upoznata sa novim albumom ” Sloboda”, koji je ugledao svetlost prolećnih dana. Eto, sa ove vremenske distance od par meseci, koliko ste zadovoljni urađenim i da li i dalje mislite da je ovo vaš najzreliji projekat?

Ovo je sigurno naš najzreliji poduhvat a publika će odlučiti da li je najbolji. Ono što vidim da se pesma “Srešćemo se neki drugi put” polako približava “DIvnom danu” i da publika na koncertima voli da je peva, a meni lično je to dovoljno. Album “Sloboda” dobija velike simaptije publike – to se  jasno vidi na našim koncertima.

3. Upada u šablon normu, ali ne možemo da vas ne pitamo za čaršijske priče nakon poslednjih spotova koje ste plasirali. Koliko svemu tome pridajete važnosti i možemo li očekivati nastavak sličnih projekata u budućnosti?

Po prvi put u životu smo uradili društveno aktivan spot i stali jasno i glasno iza poruke koju smo poslali. Spot za pesmu “ŠAMARČINA” je izazvao veliku pažnju javnosti odmah čim smo ga izbacili. Većina nas podržava a ima i nekolicina komentara poput “da si bolje kuvala imala bi više poljubaca”.

4. U spotu za numeru ”Srešćemo se neki drugi put” korišćeni su i pojedini novobeogradski detalji. Pohvaljujemo. Kada smo kod video produkcije, da li je danas moguće zamisliti muziku bez pratnje u kameri?

Nama je muzika potpuno nezavisna od bilo čega drugog i dovoljna je sama za sebe. Sama pesma nam je najvažnija od svega.  Ponekad je dovoljno da uz pesmu na youtub-u bude samo fotografija omota i pesma će biti slušana (ako je dobra). Medjutim, super je da dobra pesma dobije video rad koji može da je isprati i zaokruži celu sliku- to je onda dobitna kombinacija. Mi smo u karijeri radili sa dosta talentovanih ljudi iz video produkcije tako da smo imali sreću da napravimo dosta dobrih spotova.

5. Vidimo se u Subotu E PLAY, neka Dan bude divan a noć još bolja. Pozdrav

Hvala puno

Odgovarala: Maja Cvetković
Photo: E PLAY official site / Nebojša Babić

Novi Beograd, 14.08.2018

www.novimbeogradom.com
FB: Uboji NOVI Beograd

About

View all posts by