Turnir za Mirka u bloku 33. 01 i 02 JUN!

U bloku 33 u prvim danima meseca Juna biće održan humanitarni turnir za Mirka Palčića, momka sa Novog Beograda kome se odlazak na skijanje 2017.godine pretvorio u borbu za život. Mirko je 14.02.2017. nesrećno pao na ski stazi, bio je više od godinu dana u komi, a sada je u procesu oporavka koji zahteva vreme i finansije. Poziv organizatora prenosimo u celosti.

Правимо хуманитарни турнир у фудбалу на мале голове за Мирета. Позивамо све пријатеље, људе добре воље и спортског духа да нам се придруже у овој акцији и да заједно обрадујемо Мирка утакмицама на терену где он доминира.

Није битно какво вам је фудбалско умеће, уколико желите да подржите ову акцију и помогнете Мирку и породици, можете да пријавите екипу 3 + 1 + измене. Хоћемо заједно да гулимо лопту на терену у Блоку 33 у бетоњачи и Мирку приредимо лепо изненађење.

Поделите ове информације са својим пријатељима, што је више екипа то боље. Котизација по екипи је 1000 динара, а уколико неко може и жели да да више, сав сакупљен новац ће се дати за негу Мирета.

МИРЕ БУДИ ПОБЕДНИК !!!!

Dodatne informacije na FB STRANI

About

View all posts by