Događaji

[Closed] PLES & MUZIKA ZA SVE - SAVA CENTAR 01.06.2019.  

  RSS

novibeograd
(@novibeograd)
Member Admin
Joined: 11 months ago
Posts: 85
15/05/2019 8:04 pm  
Datum: 01 jun 2019

Venue: Velika dvorana

Festival

 

Prvi Zeleni internacionalni plesni festival “Ples & muzika za sve”

Udruženje Živimo Zdravije i SAPO pokrenuli su inicijativu da se podstakne fizička aktivnost cele nacije kroz različite oblike aktivnosti prilagođene uzrastima. Najjednostavnija fizička aktivnost koja se svakodnevno sprovodi jeste kretanje uz muziku. Kao posebno značajno izdvojili smo ples i sva njegova terapeutska svojstva. Festival je osmišlјen sa idejom edukacije i upoznavanja svih aspekata „Zdravog Života“, pre svega mladih, kreiranju novog pristupa svim segmentima društvene zajednice, kroz ples, muziku i igru, uvažavajući njihove potrebe i pre svega radoznalost da nauče nešto novo, poštujući vrednosti i duh vremena u kome živimo.

Festival je namenjen onima koji su napravili prve i prave plesne korake , malo iskusnijim i profesionalnim plesačima, da koristeći savremena dostignuća iz sveta umetnosti, pokret, koreografiju, osmišlјen scenski nastup, pokažu i ukažu na svu lepotu i zdravstvena i terapeutska svojstva kretanja uz muziku i nauče nas nešto novo-neku novu veštinu, razmene svoja znanja i mišlјenje, prošire svoje vidike.

Festival je namenjen onima koji tek žele da budu deo ovog sveta menjajući prvo sebe! „Živimo zdravije-jer zajedno smo bolјi i jači.“


Share: